2009. szeptember 22., kedd

Próbálkozás

A cewe oldalán találtam a heti kihívást, amelyre nem nagyon akartam jelentkezni. Pont én? Labdába sem rúghatok a szuper scraperek mellett. Azért jociandi bátorított, és elkészítettem két képet, amit most szeretnék mindenkivel megosztani.
Ja a kihívás lényege a keretezés volt.
Ez a kép Krissz gyűrt papír sablonjával készült. Az esküvői fotónkat öregítettem, szépiáztam, meg a fene sem tudja mi mindent kipróbáltam rajta.
A díszítéshez Bell Vidotti készletét használtam, a keret pedig NPerry overlay-e.
A kulcs Junotól való.

A második kép is egy segédanyaggal készült( legalább addig is tanultam) Krissz videója alapján.

Ezt a képet egy régi vágyam ihlette. Voltunk Montenegróban nyaralni kb. 3éve. Nagyon beleszerettem a hegyekbe. Mivel Európa egyetlen érintetlen őserdeje, és a világ második legnagyobb kanyonja is itt van, talán nem is csoda. Nagyon szeretnék visszajutni és pár napot a hegyekben eltölteni. Ezalatt nem titkolt vágyam egy raftingolás. A család annyira nincs oda az ötletért, de most annyira spórolok, hogy a gyerekek nélkül csak kettesben az emberrel eltudjunk menni a nyáron és teljesítsem vágyamat.
Háttér:ASO Take Wing papírja, a képet a netről szedtem, a megjegyzés papír pedig szintén Bell Vidottié. A zöld ág pedig C. Sthepens: spontane kitjéből való.

Szerintem nagyon jó munkák lettek, bár ugye nem illik magamat dícsérni, de mivel rengeteget dolgoztam rajta, megérdemlem. Szóval jól hátba veregetem magam. Ügyes voltál Timike:-)))

3 megjegyzés:

krisssz írta...

Sőt, csúúúcsügyes:)) Mind a kettő nagyon jól sikerült:))Ez a Montenegro nagyon jól néz ki, nem csoda, hogy visszavágysz.

jociandi írta...

Fájni fog a vállad, mert én is megveregetem!!

Timi írta...

Köszi lányok nagyon jól esik egy kis biztatás:-)