2009. június 6., szombat

Tartós tejet már nem veszek...

Valami olyasmit műveltem az elmúlt napokban amit nem nagyon szeretek!
Feküdtem és teáztam. Szörnyen megbetegedtem. Este még semmi bajom nem volt, reggel már nem tudtam nyelni és iszonyúan fájt a fejem, meg a torkom. Ez volt péntek reggel. El is mentem az orvoshoz- mivel itt a hétvége- ne maradjak már látatlanul.
Na ott szépen meg lett állapítva, hogy benyeltem egy vírust. Jó nagy lehetett, mert alig tudok nyelni. A fele még biztosan a torkomban van. Kaptam lórúgás adag gyógyszert, és jó tanácsokat, hogy hogyan érezhetném magam jobban.
Hiába fogadtam meg őket, egyre rosszabbul lettem. Délutánra frankón be is lázasodtam. Feküdtem mint egy darab fa, és a kezemet is alig tudtam felemelni, a szememet nyitva tartani pedig komoly erőfeszítés volt. Aztán mikor lement a lázam már egészen jól éreztem magam. Csak az a gombóc ne lett volna folyamatosan a torkomban.
Azóta ezt játszom. Mikor kicsit jobban vagyok felkelek és csinálom a dolgomat, aztán mikor támad a láz, már fekszem is le az ágyikómba.
Tegnap azért annyira megembereltem magam, hogy elmentünk festeni és utána megvettem a régóta áhított szipi- szupi fényképezőgépemet. (Eddig csak telefonnal fényképeztem)
Ezt a merészséget meg is bántam, mert egész délután feküdtem, mert annyira rosszul voltam.
Valamikor estefelé elkezdett lokalizálódni a fájdalom. A teljes jobb oldalam fájt. Halántéktól egészen nyakig. Két lázcsillapító ami ugye fájdalom csillapító is egyben, és irány aludni.
Ma reggelre pedig nem ismertem magamra. Mikor tükörbe néztem azt hittem kvazimódót látom. Felpüffedt az egész fejem. A szemeimen alig láttam ki, olyan ödémás lett, és hatalmas toka éktelenkedett a nyakam helyén. Szörnyű volt magamat így látni. Ráadásul még a jobb oldali mandulám is iszonyúan fáj. Minden egyes nyelés olyan mintha kést szúrnának a torkom jobb oldalába.
Úgyhogy hiába a vadi új fényképező, egyszerűen nem tudom kihasználni, mert ahogy ezt befejeztem fekszem megint le.
Ágyvágyam van....


Na azért erőt vettem magamon és kipróbáltam a képezőt.
Itt az eredmény:

1 megjegyzés:

jociandi írta...

Én is bekaptam ezt! Szétmegy a gégém, holnap megyek a dokihoz. Gratula a masinához!