2009. április 15., szerda

Szóval....

Szóval itt vagyok újra, ahogy megígértem! Igaz egy nappal később, de nem fog bánkódni senki szerintem, hogy lemaradtam egy nappal. Megérte!
Pénteken nem ettünk halat, mert ugyan kellett volna a nagyböjt miatt......bocs az illetékestől.
Át tettük a dolgot szombatra. Ugyanis szombaton ünnepeltünk mindent, amit csak áprilisban meg lehet ünnepelni.

Április 6: Bettike születésnapja
Április12-13: húsvét
Április 15: az én születésnapom!

Április18: anyósék házassági évfordulója.
Szóval
összejöttek az ünnepek áprilisra, és úgy gondoltuk csapunk egy nagy családi bulit. Hát a buli elmaradt, vagyis inkább a buli hangulat. Azért az emberem megfőzte a halat-ami igen finomra sikeredett, és le a kalappal érte,- én szépen megterítettem az asztalt, megköszöntöttük Bettikémet. Volt virág, torta, meg jókívánság, de semmi több. Elmaradt az a jó hangulat amit vártam.
Na nem baj, este megfőztem a sonkát, szépen kidís
zítettem Nikikém segítségével és jóízűt ettünk a sonkából, tojásból, retekből, paprikából, meg tormából. Az este nagyon jó hangulatban telt, és ez volt a lényeg, hogy a szűk családommal jól éreztük magunkat.

Vasárnap reggelre megjött a gyerekeknek a nyuszika. Niki egysoros görkorcsolyát kapott, Bettike pedig egy nagy tábla csokoládét és a korcsolya árát. Azért, hogy szó ne érje a nyuszika h
áza elejét:-)))
Összeszedtük az ajándékokat Csávolyon is, majd anyósékhoz mentünk ebédelni. Marhalábszár volt a menü. Miután jól belakmároztunk, eldöntöttük, hogy valahogy le kellene mozogni a sok kaját, így hát elmentünk Kiskunhalasra egyet úszni. Már igencsak estefelé járt mire hazavergődtünk mint egy vert hadsereg. Mindenki hulla fáradt volt. Na nem is kellett senkit altatni:-)
Hétfő: Nagy locsolkodási nap. Azt hiszem ez a hagyomány is előbb-utóbb a süllyesztőben végzi.
Legalább is erre felénk már nem nagyon szokás a locsolkodás. Ezek a mai gyerekek már nagyon lusták a falut járni és csap alá dugni a lányokat. Bezzeg az én időmben legalább három váltás ruha bánta a húsvéti locsolkodást. Öregszem....:-( Az én lányaim megúszták alig parfümösen.
A délután nagyon unalmas volt, a televízióban nem volt semmi érdemesre méltó. Vagyis csak egy film volt amit megnéztem szívesen, de azt is csak azért, mert nagyon régen láttam, és valamikor olvastam is . Elfújta a szél. Mára már egy kicsit idegesítő volt számomra Scarlett állandó jajveszékelése, de Red Battler még mindig az a rossz fiús hős akit imádok. Nem tehetek róla nem szeretem korunk nyálas "hőseit". Sokkal inkább bejönnek a zsivány nőcsábászok, mint az ex 007-es Brosnan.
Végre kedd lett és gyorsabban telt a nap is. Nagyon sokat tanultam és megtudtam a matek eredményemet is. Hát nem vagyok tőle elájulva. Amennyit gyakoroltam, meg idegeskedtem, csak kettes lett. Hát nézzük a jó oldalát a dolgoknak, legalább görbül. Szerintem ez az érettségihez nagyon kevés lesz, úgyhogy kell szereznem egy jó matek tanárt, aki egy hét alatt felkészít. Vicces mi?

Szerda: Születésnapom van. Ma lettem 34 éves. Meg kell, hogy mondjam egyáltalán nem érzem magamat annyinak. Talán 24-nek.
Nagyon szép születésnapi ajándékot kaptam az élettől! És pont ma tudtam meg!
Na nem kell mindjárt nagy dolgokra gondolni, csak egészen apró dolog, de nekem mégis sokat jelent.
Kiállításom lesz!!!!!!!
Igaz, hogy csak itt Rémen a lakhelyemen, és nem is önálló, hanem más művészek munkái is lesznek, de zömében az én képeimet lehet majd látni. Ha minden igaz akkor Pénteken nyílik a kiállítás, és közel egy hónapig lehet megtekinteni a képeket a Rémi művelődési hát kistermében.
Nagyon örülök a dolognak, de nem is tudom igazán mit szóljak. Megint a jó öreg kételkedés....

1 megjegyzés:

jociandi írta...

Boldog szülinapot Neked és Bettinek is! Szerintem sem vagy 34. :) A kiállításhoz meg naaagy gratula, rakj ki vendégkönyvet, jó lesz majd vissza-vissza olvasgatni.