2010. február 12., péntek

kiállítások

Most, hogy végre jó a gépem, megpróbáltam új, tavaszias külsőt kölcsönözni a blognak. Sajnos mint látjátok, ez valamiért csak félig sikerült. Azért nem adom fel, meg fogom találni a módját annak, hogy újra teljes és szép tavaszias blogkülsőm legyen.

Tegnapi nap eseménydús volt. Kaptam egy telefont a mesteremtől,( Gyuri bácsitól akitől festeni tanulok) hogy hétfőn 18-án este 6 órakor nyílik meg a kiállítása, amire már régóta készült. Akt kiállítás. Már láttam néhány képet mikor utoljára nála jártam, és meg kell mondjam nekem nagyon bejön a stílus. Egyszerű, semmi csicsa csak a meztelen női test. Nagyon szépek a képek.
Persze, hogy elmegyek a kiállításra és készítek pár fotót is. Akit pedig érdekel az Baján a Tiszti klubban megtekitheti a képeket, vagy másnap pár fotót láthat a kiállításról itt a blogomon is.

A másik dolog amire már régóta készülök és tegnap végre arról is hírt kaptam, az a közös kiállításom unokatesóval. Zsuzsi keramikus, és még tavaly nyáron felmerült az ötlet, hogy mi lenne, ha csinálnánk egy közös kiállítást. Mi Groll (lányok). Mama most nagyon büszke lenne az unokáira, mert úgy tűnik ez is összejött. Igaz ez nem rajtam múlott. Zsuzsi érdeme volt, aki kijárta, hogy Várvédőink tiszteletére címmel kiállítást rendezhetünk Érsekcsanádon.
Az időpont: 2010.03.22
Szóval most belehúzhatok a munkába. Van ugyan már jócskán képem, de ahhoz, hogy válogatni tudjak a festmények közül ,sokkal többre lesz szükségem. Bekeretezni most csak egyenlőre a legjobbakat fogom, amik mennek a kiállításra. De nagyon rövid az idő, és olyan témájú képek is kellenek amikkel eddig még nem is foglalkoztam. Lovak, várrom.
Szóval vége az önsajnálatnak, a depit félretenni és bele a munkába fejest.
Végre valami jó hír.!

1 megjegyzés:

jociandi írta...

Gratula, tényleg remek hírek ezek!