2010. január 11., hétfő

Babás képek

Mint azt már páran tudják, január 5-én nagynéni lettem. Megszületett az öcsém kisfia 4kg-mal és 55 cm-rel. Groll Alexander Illés lett a neve. Írtó édes kis csöpség. Sajnos a kórházban nem tudtuk őket meglátogatni, mert látogatási tilalom van, de öcsém készített róla pár képet. Nem túl jó minőségűek ezért azokat nem is pakolom fel.
Sokkal fontosabb viszont, hogy vasárnap haza is jöhettek és a hétfői napon nekem jutott a megtisztelő feladat, hogy vigyázzak a babára és a fiatal anyukára. Első baba lévén még nem igazán tudja mit is kell csinálni vészhelyzetekben ( ha véletlenül adódna valami ilyesmi ). Minden másban meglepően ügyes és talpraesett anyuka. Szóval mivel tűzközelben voltam készítettem pár igazán jó képet is.

Reggeli ébredés

Naaaaagyon éhes vagyok ám!!


Ugye vigyázol rám apa!

Evés után jólesik egy kis szunyóka.

Ugye milyen zabálnivaló? De, hát melyik kicsi baba nem az..... Mivel Ő az öcsém fia, nekem százszor szebb bármelyik kisbabától:-)))

Minden újszülött a természet egy apró csodája. Egy piciny emberi lény, aki talán pár év múlva, ha felnő nagy dolgokat fog véghez vinni. Addig viszont védelemre, szeretetre és tanító környezetre van szüksége.
Kívánok Öcsémnek és Kamillának ehhez a nagy feladathoz kitartást és sok-sok erőt, egészséget.
Addig is küldöm nekik ezt a zenét, amit én olyan sokszor daloltam az én pocaklakóimnak.

3 megjegyzés:

jociandi írta...

Gratulálok a babókához! Kívánok neki hosszú, boldog, szerencsés életet.

"Az ember, aki így szólt: 'Inkább legyek szerencsés, mint jó!', nagyon jól ismerte az életet. Az emberek félnek szembenézni a ténnyel, hogy az életnek milyen nagy része függ a szerencsétől. Ijesztő arra gondolni, hogy milyen sok minden esik kívül azon a körön, amit magunk irányítunk. Vannak pillanatok egy mérkőzés folyamán, amikor a labda a háló tetejét éri, és egy másodperc törtrészéig nem lehet tudni, hogy mi történik: a labda továbbpattanhat, vagy vissza is hullhat. Egy kis szerencsével a labda átmegy a hálón, és te nyersz. De talán nem így történik, és akkor veszítesz."

Timi írta...

Ez nagyon szép gondolat, köszönöm a nevükben is és továbbítani fogom.

altalena írta...

Ó Timi, nagyon édes a pici! Gratulálok a nagynéniséghez:)